eolian e kindle son las popas occitanas

 Eolian es deman....
 Per uèi una fantasia, un kindle , que pòdi legir çò que vòli quitament a gratis. Ara Masterton que ma fa paur ( 35000 books en frances e pas un en occitan) per 4,99 euro (600 paginas)
E totjorn la libertat... levat una pensada per chaple del 17 octòbre1961que s'en parlèt  pas gaire entre cinquante annadas. E que passèt totjorn pas a la tele!!!!!

Mas lo franchimand  crei totjorn d'èsser al mitan de l'univèrs  al dintre del pais dels drèches de l'òme , de la femna e dels esquiròls ....
democracia  , quun bèl sòmi occitan!

Commentaires

  1. a ten, e es agradiu de legir sus aquò?

    RépondreSupprimer
  2. Oc, que te pòds ajustar la nautor de las lettras coma vòls. Per ièu aquò's magic, subretot que i a un fum de libres a gratis 35000. Tre comandat et pagat la legidora kindle carga per wifi . Ièr ne'n carguèri un de mai de Masterton qu'es un pauc dins la dralha de King, paupejèri un pauc per pagar sul PC , que me mesfise encara . Mas que quand tornèri a la cambra , lo libre èra arribat(30 secondas) . Es pas pesuc , 170g , e ten dins una man, mas es pas esclairat del dedins. Pareis que ne podètz cargat 1500 libres!E los prestar una quinzenada
    Pr' aquò un problèma per ièu , pichon sai que pels autres, es que vòli pas daissar lo numerò de carta bancara de longa sul net e amazone a mai , e que me servis de ecard (virtuala), que permès de cambiar cada còp de numerò e de còdi. E que se te lo far tchorar , marcharà pas pel panaire.
    Mas l'usatge "normal" pel legidor "normal" es de pagar un còp a la debuta amb la sia carta reala e de comandar sens quitament ambe lo Kindle, sabchant que podètz ensatjar de legir una quinzenada de paginas per descubrir l'autor , davant de comandar.

    RépondreSupprimer

Enregistrer un commentaire

Posts les plus consultés de ce blog

Encara una nuèch

l'escorsa