vol MH 370 la discrecion americana

VÒL MH 370.....La discrecion americana

I a dins l'ocean Indian la pus polida basa americana que se pòsca trobar sus una isla polidonèla logada pel governament de Las Maldivas , ont al passatge , cada ciutadan es declarat musulman tre la naissença!!!! Se sona Diego Garcia .
Los especialistas dison qu'aquela isla es integrada al malhum ECHELON, que en ligason ambe satelits , jos-marins escotan tot çò que se mormolha dins un brave tèrç de l'emisfèri sud e un pauc del nòrd.
A mai aquela isla concentra la poténcia de fuòc de siès pòrta avions....Aquela isla es en ligason ambe un fum d'autras estacions d' espionatge mondial que se tròban dins Australia , Japon, Espanha ... Una vertadièra palancada! Per dire son capables de te fotografiar un petarèl  panat sus un parcatge de Caireforc dempuèi l 'espaci .
Tant i a, que lo pus mendre pet (lofa es pus corrècte non? ) de conilh es ausit tant plan que lo planh orgamisca d'una balena a la sason dels amors .
Aquel siti es capabla de seguir tot lo trafec de comunicacions,e de segur lo trafec aerian sus un espandi que va d' Australia a Africa e del  pòl sud a las frontièras de Russia .
Lo vòl del boeing 777 traversèt la mitat de l'ocean Indian, que metèt cap al sud en arribant a las Maldivas, es a dire cap a Diego Garcia , vist que d'unes  pescaires l'an vist passar al ras de la basa.

La question es: consí se fa que los americans contunhan de
 demorar muts, sords e òrbs???????????

Los americans son qualques còps fòrça discrets !!! Non?

E los australians e  malesians son de missants comedians !!!

Commentaires

Posts les plus consultés de ce blog

Encara una nuèch

l'escorsa